13 Μαρ 2009

Επιτέλους..τέλος!!!

(Για τεχνικούς λόγους αυτές οι φωτογραφίες έπρεπε να μπουν παρακάτω, αλλά δεν μπορώ να τις σύρω... Οπότε, διαβάστε πρώτα το κείμενο και επιστρέψτε μετά!!!)
Επιτέλους, η εξεταστική τελείωσε και ελπίζω αισίως. Μένει απλώς η ολοκλήρωση μιας εργασίας και η παρουσίασή της, αλλά τα δύσκολα πέρασαν.... Έτσι θα έχω και πάλι χρόνο να χαζεύω εδώ κι εκεί χωρίς άγχος και τύψεις... Όλο αυτό τον καιρό πραγματικά στα κλεφτά έμπαινα ίσα ίσα για μια ματιά.


Κατεβαίνοντας, λοιπόν, στον Πειραιά με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη! Συναντήθηκα με παλιούς μου μαθητές που επέστρεφαν από Σύρο. Συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Αγώνες (θεάτρου) με ένα πολύ αστείο έργο μιας σύγχρονης θεατρικής συγγραφέως, της Μαρίας Κίτρα. Το έργο "Και του στραβού το δίκιο..." πετυχαίνει μια ρεαλιστική απεικόνιση της σημερινής πραγματικότητας με τρόπο πολύ αστείο και εύστοχο. Εδώ μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση της παράστασης, (αν και η λήψη είναι πολύ κακή...)
(Σ΄αυτό το σημείο της ανάρτησης ήθελα να σύρω τις φωτογραφίες που είδατε στην αρχή, αλλά δεν τα κατάφερα!!!!)


Πριν 3 χρόνια με τους ίδιους μαθητές είχαμε ανεβάσει μαζί ένα άλλο έργο της Μαρίας Κίτρα, την Κωμοδύσσεια. Είχαμε και τότε λάβει μέρος στους αγώνες στη Σύρο και είχαμε περάσει αξέχαστα! (Υπάρχει σχετική ανάρτηση στο blog). Θυμάμαι όλη αυτή τη φάση με πολλή νοσταλγία και ευχάριστη διάθεση! Το θέατρο είναι μια υπέροχη δραστηριότητα και προσφέρει τρομερές εμπειρίες στα πλαίσια του σχολείου.
Ζηλεύω πολύ!!! Θέλω να γυρίσω γρήγορα στο σχολείο για να ανεβάσουμέ πάλι έργα. Υπερπαραγωγές δηλαδή!!!!

7 σχόλια:

kiki είπε...

Αν δεν μπορείς να σύρεις τις φωτό, κάνε κλικ μέσα στο ποστ σου πάνω δεξιά εκεί που λέει html αντί για compose και κάνε αντιγραφή-επικόλληση τις φωτό που φαίνονται εκεί σαν κώδικας html.

πουαντερι είπε...

Ελπιζω βρε τωρα να σε δουμε και στο ραντεβου......(δες στο πλαι το δικο μου).

IZA είπε...

Πάντοτε ζήλευα τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε θεατρικές ομάδες για τις σχέσεις που αναπτύσσονταν μεταξύ τους και για το πόσο καλά περνούσαν. Τυχεροί όσοι ασχολούνται μ'αυτά τα πράγματα.

Δημιουργία είπε...

Τώρα που τελείωσε η εξεταστική, με το καλό να ξαναμπείς στους ρυθμούς σου!

αχτίδα είπε...

Μου αρέσουν οι σχολικές θεατρικές παραστάσεις, είναι το μόνο πράγμα που δεν ταιριάζω με τον άνδρα μου και γι' αυτό δεν πηγαίνω συχνά στο θέατρο γιατί μόνη μου..δεν έχει χάρη.

olivetreegirl είπε...

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα με την εξεταστική σου! Κι εμένα το θέατρο μου αρέσει πολύ, στο σχολείο, αλλά και μετά στο πανεπιστήμιο συμμετείχα στις θεατρικές ομάδες. Όταν ανεβάσαμε το "αλίμονο στους νέους" έκανα το διάβολο!! Έπρεπε να ακούσεις γέλιο!

twinkle είπε...

Κορίτσια,
σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Να'στε καλά, δε με ξεχνάτε κι ας εξαφανίζομαι...